marți, 26 noiembrie 2013

Dosarele Imposibilului


In cateva saptamani lansam seria Dosarele Imposibilului, ce va fi disponibila pentru vizionare gratuit pe internet. In fiecare saptamana vom posta cate un episod original, in care va vom prezenta fenomene si cazuri fascinante, in premiera romaneasca absoluta.

Nu am cerut pana acum ajutorul, dar avem nevoie de sustinerea voastra pentru ca, fara suport si resurse financiare notabile, nu se poate realiza un produs pe atat de complet si profesionist pe cat il dorim.

Emisiunea radio Calatorie in Necunoscut si documentarele postate pana acum pe youtube au fost realizate din fonduri proprii, dar pentru a putea aduce la lumina evenimente si cazuri cat mai inedite pentru publicul din Romania este nevoie ca voi sa participati in mod concret si activ la demersurile noastre. Fara ajutorul direct al dumneavoastra nu vom putea realiza tot ce ne propunem!

Daca doriti sa sprijiniti financiar proiectele, va invitam sa faceti donatii in oricare dintre urmatoarele conturi, deschise la Banca Transilvania special pentru emisiunea Calatorie in Necunoscut si celelalte realizari ale noastre:
RO65BTRL01301201J02638XX

(in cateva zile se posteaza si conturile in EURO si USD)

De asemenea, puteti utiliza varianta Paypal pentru viramente directe. Optiunea este disponibila accesandu-se butonul DONATE de aici:Va multumim din suflet si asteptam cu nerabdare sa ne continuam munca!