joi, 17 mai 2012

Monstrul din Flatwoods


In seara de 12 septembrie 1952, un grup de tineri ce se plimbau prin imprejurimile localitatii lor, au vazut la un moment dat un meteorit incandescent, care s-a prabusit in spatele dealurilor din apropiere. Tinerii, impreuna cu mama unuia dintre ei, Mrs. May, s-au apropiat de locul respectiv, unde, spre marea lor surpriza, au vazut un OZN sferic, de marimea unei case.
Pentru a deslusi mai bine ce se intampla, un baiat si-a pus in functiune lanterna si, la lumina aruncata de aceasta, au putut vedea o fiinta ciudata. Strainul era un umanoid, imbracat in haine stralucitoare. Trasaturile fetei nu se puteau vedea, deoarece purta casca. In schimb, se putea distinge culoarea tenului si a mainilor, care era de un rosu inchis, in timp ce ochii  deosebit de mari, care se puteau distinge prin casca, erau de un portocaliu patrunzator. Ceea ce i-a speriat foarte tare pe martori era inaltimea individului, de peste 4 metri.
Cand acea faptura ciudata a simtit ca este observata, s-a ridicat repede si, plutind la o jumatate de metru de sol, a pornit spre grupul de tineri. Asta era insa prea mult pentru ei, asa ca au luat-o la fuga inspaimantati, incercand sa ajunga cat mai departe de uriasul OZN si de pasagerul sau infricosator.
Pe Curand!

2 comentarii:

  1. Imi place blogul tau si l-am adaugat pe lista blogurilor mele favorite (link).

    M-as bucura sa adaugi si tu blogul meu (http://trezirea-constiintei.blogspot.com) in lista ta de bloguri prietene.

    Multumesc si ... lumina tie si celor dragi tie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc domnule Anghel! V-am adaugat si eu cu cea mai mare placere!

    RăspundețiȘtergere