sâmbătă, 12 mai 2012

Masinaria de foc din cer


Ambasadorul SUA din La Paz, capitala Boliviei, a fost anuntat ca in data de 20 august a fost gasita o masinarie cazuta din cer, nu departe de satul Buen Retiro, la o ferma.
Gonzalo Menacho, un fermier localnic, sustine ca in dimineata zilei de 19 august a vazut venind din cer o minge de foc. Nu dupa mult timp, avioane militare faceau cercuri deasupra locului in care a cazut obiectul. Fermierul impreuna cu un prieten al sau au cautat si au gasit o bila dintr-un material necunoscut, care avea un diametru neobisnuit de mare, dar era extrem de usoara. Autoritatile nu le-au permis sa ia misteriosul obiect cu ei, pentru ca, spuneau, apartine unui satelit si nu este de provenienta extraterestra, asa cum a crezut fermierul.
Bolivia a avut parte de un val de OZN-uri in secolul trecut. La sfarsitul anilor 1970, mai multe obiecte ciudate au “aterizat” in diferitele zone ale statului. In 1978, 6 mai, un straniu OZN fara “personal” la bord a cazut in partea de nord a tarii. Cazul, care a provocat multa valva, il voi prezenta intr-un post viitor.
Pe Curand!

Un comentariu:

 1. Imi place blogul tau si l-am inclus pe lista blogurilor mele preferate.

  M-as bucura sa-mi incluzi si tu blogul pe lista ta...

  Numai bine !

  George Anghel
  http://trezirea-constiintei.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere