sâmbătă, 21 aprilie 2012

Bizarele fapturi din adancul padurii


Relatarea acestei intamplari, din vara anului 1944 in Le Verger, care a constituit cu certitudine prima intalnire moderna de gradul III din Franta, a fost publicata in 1972 intr-o prestigioasa revista franceza despre OZN-uri, Lumieres dans la nuit (Lumini in noapte), de catre cercetatorul francez Fernand Lagarde.
Protagonista intamplarii stranii este o fetita de 13 ani, Madeleine Arnoux, care in acea dupa-amiaza se dusese cu bicicleta în padurea apropiata, pentru a culege fragi.
Nici nu intrase bine in padure, cand a observat un obiect argintiu de marimea unui automobil de mic litraj. A sprijinit bicicleta de un pom si s-a apropiat de obiectul bizar, in jurul caruia se aflau niste omuleti cu o înfatisare ciudata. Ceea ce a frapat-o pe micuta Madeleine Arnoux, atunci cand a vazut bizarele fapturi coborate din OZN, a fost faptul ca indivizii nu erau mai înalti de un metru. Fetita, speriindu-se la vederea acelor fiinte imbracate in vesminte stranii, de culoare maro, a luat-o la fuga spre bicicleta, dar, inainte de a reusi sa se puna la adapost, a simtit ca paralizeaza si nu mai poate sa faca nici o miscare. Nu stie cat a durat aceasta stare, deoarece pierduse notiunea trecerii timpului. N-a mai putut vedea nici acel vehicul ciudat si nici fiintele care se alfau langa el, deoarece era intoarsa cu spatele la acestia.
Dupa ce a iesit din starea de paralizie, s-a intors speriata, cu gandul sa vada ce e in spatele ei, dar obiectul argintiu şi strainii misteriosi disparusera fara urma.
Pe Curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu