sâmbătă, 3 decembrie 2011

Aparitii interesante pe cerul Angliei


Trei femei din nordul Angliei pretind ca ar fi vazut extraterestrii albi, asemeni unor papusi, iesind din OZN-uri. Toate trei au informat cercetatorii in legatura cu experientele lor, dar au insistat sa-si pastreze anonimatul.
Primul eveniment s-a petrecut in septembrie 1976. Doua femei, in varsta de saizeci si trei, respectiv optzeci de ani, mergeau in apropierea caselor lor din Fencehouses, Tyne and Wear, cand au vazut un obiect mic, oval, care le-a atras spre el. Cand au ajuns mai aproape au aparut trei fiinte de “marimea unor papusi mari”. Aveau ochi mari si rotunzi si parul alb. Pareau speriate si au disparut repede.
Exact trei ani mai tarziu, o femeie de douazeci si trei de ani se afla in dormitorul ei din Felling, Tyne and Wear, la ora patru dimineata, cand un disc stralucitor, asemenea unui clopot, a intrat in incapere. “Peste tot se auzea un bazait si ma simteam paralizata”, a declarat ea cercetatorilor. “Apoi au parut douasprezece creaturi mici, ca niste papusi. Scoteau sunete slabe, ca niste pocnete si pareau sa ma urmareasca. Una dintre ele chiar m-a atins. Apoi au disparut.”
Cunoscuta cercetatoare a Fenomenului OZN si scriitoare Jenny Randles afirma: “Sunt sigura ca femeile spun adevarul, in legatura cu lucrurile care s-au intamplat efectiv. Intr-un fel, ezitarile martorilor de a se implica aduc un plus de credibilitate intamplarilor. Cel putin stim ca nu cauta publicitatea ieftina.”
Tot in zona respectiva, in ianuarie 1978, o femeie s-a trezit brusc la auzul unui sunet foarte inalt, asemanator cu un bazait, care parea a veni din interiorul ei. Acest incident s-a petrecut in decursul a mai multe nopti repetate. Intr-una dintre ele, aceasta a vazut bratul unei persoane care o tinea de mana, insa de frica nu a putut privi in directia aceea. Un costum albastrui stralucitor acoperea bratul entitatii. De asemenea, cumva putea vedea prin propria ei mana ca si cum ar fi fost o poza facuta cu raze X. Intr-un final, fiinta a disparut, iar ciudatul sunet a incetat.
La Kilingworth, o localitate din apropiere, o sora medicala de douazeci si unu de ani, care si-a dat numele de Linda, a semnalat aparitia unui OZN intre doua case, in februarie 1978. S-a auzit un zgomot extrem de puternic, iar mama ei s-a ascuns sub patura, convinsa ca se prabusea un avion. Linda, insa, s-a uitat pe fereastra si a vazut, la doar cativa metri departare, un obiect argintiu cu o banda de lumini colorate. A spus ca arata “ca o cutie continand trabucuri scumpe”.
Pe cerul Angliei au aparut, de-a lungul timpului, foarte multe obiecte stranii. Despre unele dintre cele mai interesante si fascinante cazuri voi mai scrie in viitor.
Pe Curand!

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere