joi, 21 iulie 2011

The Mothman Prophecies


Filmul are la baza cazurile reale, relatate de martori, cu privire la aparitia pe cer a unui monstru straniu, cu aspect umanoid, insa cu unele particularitati asemanatoare moliei si foarte inalt, pe care ziaristul John A. Keel le-a descris in cartea lui The Mothman Prophecies. Povestea filmului insasi este inspirata din evenimentele ciudate care s-au petrecut in orasul Point Pleasant din West Virginia.
Au fost gasite relatari mult mai vechi cu privire la aparitiile acestei creaturi, lucru care aduce mai multa credibilitate cazurilor.
John Klein este implicat intr-un accident de masina impreuna cu sotia lui, care sustine ca a vazut o creatura uriasa asemanatoare unei molii inaintea impactului. Dupa moartea ei, John incepe sa investigheze ce este in spatele acestor aparitii ale Omului Molie. Asa ajunge in orasul Point Pleasant, unde descopera mai multe conexiuni cu relatarile respective.
The Mothman Prophecies are o poveste interesanta care a captat atentia oamenilor. Este un film de referinta din cadrul filmografiei despre Mistere si un bun exemplu despre cum ar fi aratat faptele in perioada respectiva.
Cazuri despre aparitia unei creaturi asemanatoare Omului Molie apar si in prezent si desi sunt cercetate, ele au ramas inexplicabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu