miercuri, 20 iulie 2011

The Legend of Boggy Creek


Filmul este realizat in stil documentar si cuprinde relatari si reconstituiri cu privire la existenta Monstrului din Fouke, Arkansas. O creatura asemanatoare legendarului Bigfoot sau Sasquatch, vazuta din timpuri de mult apuse de localnicii din zona mlastinilor si padurilor de acolo. Cu toate ca pana in momentul de fata presupusul animal nu a fost capturat, inregistrari foto, audio si urme stranii au fost vazute de diversi criptozoologi in zona respectiva.
Pe parcursul peliculei, sunt redate unele dintre sunetele ciudate inregistrate acolo.
The Legend of Boggy Creek a fost lansat in 1972 si a captat imediat atentia oamenilor. Filmat in mlastinile si padurile unde au fost semnalate aparitii ale acestei creaturi, pelicula fascineaza si astazi, punand niste intrebari la care inca nu s-a gasit un raspuns. Este un film de referinta din domeniul filmografiei despre Mistere inca neexplicate si un bun exemplu, pe langa unele carti la fel de interesante, pentru cei care vor sa afle mai multe despre criptozoologie.
Creaturi asemanatoare au fost vazute de oamenii din toata lumea. Intrebarea care ramane este – ce sunt si de unde vin aceste fiinte stranii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu