joi, 21 iulie 2011

The Hitcher


Cu toate ca pare putin pe langa subiect, The Hitcher este plin de elemente intalnite in relatarile martorilor care au vazut pe strazile intinse din desertul Nevada autostopisti ciudati care, de cele mai multe ori, dispareau din masina inainte de a ajunge la destinatie.
Povestea filmului este relativ simpla, devenind pe parcurs din ce in ce mai complexa.
Un tanar care transporta o masina intr-un alt stat intalneste in drumul sau un autostopist misterios. Din momentul in care opreste masina si il invita sa urce lucrurile incep sa se complice.
Cu toate ca pelicula se inspira din relatarile cu privire la autostopistii stranii din America, semnalari de acest tip au fost facute in toata lumea. Multe dintre aceste cazuri au ramas neexplicate si continua sa fascineze si sa atraga atentia oamenilor. Filmul prezinta elementele ilustrate foarte bine ale unei intalniri cu un asemenea strain, insa ceea ce urmeaza este diferit si nu are legatura directa cu semnalarile. Inceputul este un bun exemplu pentru cine vrea sa vada cum ar decurge o astfel de intalnire.
Cazurile de acest fel au atras si atentia pasionatilor si a specialistilor, aparitiile autostopistilor misteriosi fiind clasificate ca un fenomen real si neexplicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu