joi, 21 iulie 2011

Fire in the Sky


Filmul Fire in the Sky are la baza cartea lui Travis Walton, in care descrie intamplarile traite in momentul rapirii lui de catre extraterestri si dupa. In momentul aparitiei, povestea lui Walton a facut multa valva, existand multe lucruri inexplicabile in ea.
Pelicula contine si lucruri fictive, multe in momentul in care este aratat interiorul OZN-ului.
Travis Walton si prietenii lui lucreaza ca padurari. La intoarcerea lor de la munca, acestia observa in spatele copacilor o lumina stranie. Cand ajung acolo, Travis coboara pentru a o vedea mai bine si este aspirat in ea. Cand ceilalti se intorc in oras pretinzand ca prietenul lor a fost rapit de extraterestri, nimeni nu ii crede si sunt acuzati de crima. La revenire, Travis nu isi aminteste nimic, insa cu timpul memoria lui isi revine, iar amintirile care apar sunt foarte ciudate.
Fire in the Sky este un film de referinta din domeniul filmografiei despre Fenomenul OZN si un bun exemplu pentru cei care vor sa vada urmarile unei astfel de intalniri, ea fiind reconstituita destul de complex.
Relatari a unor oameni care pretind ca au fost rapiti de extraterstri exista in toata lumea, majoritatea fiind descrise cu ajutorul regresiei hipnotice. Fenomenul este unul real, foarte studiat, dar care ramane neexplicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu