vineri, 22 iulie 2011

The Blair Witch Project


Foarte controversat si apreciat, The Blair Witch Project este inspirat din legendele locale ale unor state din America despre padurile din apropierea lor. Asemenea legende exista peste tot in lume, toate avand lucruri in comun si elemente cu adevarat neexplicate.
Martori ale unor incidente legate de fiinte nevazute din padure, asociate adesea cu spiritele naturii, sunt peste tot in lume.
Trei studenti la cinematografie calatoresc pana la Maryland pentru a face un film documentar despre o legenda locala stranie. Cei trei merg in padure doua zile pentru a o cauta pe Vrajitoarea din Blair si nu se mai intorc niciodata.
Filmul a fost lansat in 1999 si a fost foarte apreciat de public. Filmat intr-un stil original si avand o poveste interesanta, pelicula pune niste intrebari la care nu s-a gasit nici un raspuns. Este un film de groaza axat pe frica nevazuta, insa si un bun exemplu pentru cei care vor sa vada cum ar arata o intalnire de tipul acesta.
Cazuri reale de intalniri cu fenomene misterioase sunt si in Romania, cel mai activ loc fiind Padurea Baciu. Ele au fascinat oamenii, au fost studiate, insa au ramas inexplicabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu