joi, 11 noiembrie 2010

Fenomenul OZN in Romania - VII


Bine v-am regasit! Voi prezenta un alt caz interesant, care a ramas invaluit in mister pana in zilele noastre.
Pe la mijlocul anilor ’80, umbla zvonul ca la Aeroportul Baneasa-Bucuresti ar fi avut loc un incident in care erau implicati numai militari. Dincolo de capatul pistei de ateriare, pe o usoara ridicatura de pamant, a aparut peste noapte o nava stranie, de forma alungita ca de trabuc cu o culoare rosie stralucitoare. Militarii aflati in postul de paza cel mai apropiat s-au speriat foarte tare si au anuntat baza care se afla in interiorul aeroportului. De acolo li s-a comunicat sa fie calmi si sa nu reactioneze in nici un fel, deoarece o masina cu cu cativa ofiteri v-a veni imediat spre ei. Totusi, nu se stie din ce motiv, masina in cauza nu s-a grabit sa ajunga la locul intamplarii. Poate ca trebuiau anuntati superiorii sau poate ca ofiterii de la baza nu au dat prea mare atentie spaimei militarilor aflati undeva pe camp. Oricum, se pare ca acesti soldati au trait atunci adevarate clipe de panica. Se crede ca ei ar fi tras cu mitralierele in obiectul luminos aflat in apropierea lor. “Acesta nu ar fi ripostat in nici un fel, si-a schimbat doar culorile, ramanand la fel de tacut si de enigmatic, iar dupa un timp s-a ridicat clam si a disparut undeva spre inaltul cerului intunecat.” Decolarea acestuia ar fi fost observata si de ofiterii care, intre timp, se apropiau cu masina de capatul pistei.
“Ar fi urmat, evident, interogatorii amanuntite si impunerea tacerii asupra celor intamplate.” Iata ca si in acest caz apar ciudatii Oameni in Negru, amenintand si impunand drastic tacerea.
La scurt timp dupa acest incident interesant, Calin N. Turcu a stat de vorba cu un ofiter superior din armata, care lucra atunci in aviatie. Fara al fi intrebat ceva, acesta a raspuns scurt:
“Ai vazut domnule ca OZN-urile au aterizat si pe Aeroportul Baneasa?”
“Bineinteles ca am inceput sa pun intrebari, dar n-am mai “scos” nimic in plus, in afara acestei afirmatii surprinzatoare. “
Oare se temea ofiterul sa spuna mai multe? Sau nu dorea sa spuna mai multe pentru ca erau secrete militare?
Si in cazul acestui incident apar intrebari peste care “cineva” a asternut patura de fier a ignorantei.
Pe Curand!