miercuri, 1 septembrie 2010

Fenomenul OZN in Romania – V


Musamalizarea Fenomenului OZN este prezenta si in Romania. In mod cert, exista cineva care se ocupa cu ascunderea adevarului. Un organism necunoscut in interiorul guvernului sau separat care studiaza intamplarile care implica Fenomenul OZN ce au loc pe teritoriul nostru, ca apoi sa dezminta populatia.
Un bun exemplu care implica acesti “Oameni in negru” este cazul Izsaky, despre care am scris. Dupa cum spune el, acesti straini erau “oficiali” si o parte din ei erau ofiteri si soldati. Au ajuns la timp la locul unde erau Izsaky si grupul lui si au incercat sa ii opreasca. Au imprastiat zvonuri false si au incercat diverse modalitati de tortura prin care sa afle raspunsuri. Descindeau la locuintele lor si intorceau totul cu susul in jos. Dupa aflarea locatiei cutiei nichelate, aceasta a disparut impreuna cu fotograful care a spus. Izsaky spune: “Am trait vremuri de groaza, ani in sir.”
Un alt caz foarte interesant in care apar aceste personaje stranii a avut loc in jurul localitatii Bixad, unde ar fi aterizat o stranie nava zburatoare. Din aceasta ar fi debarcat niste fiinte umanoide care ar fi transmis telepatic, unei asistente numeroase, un mesaj de pace si prietenie. La scurt timp dupa plecarea enigmaticelor entitati, politia si armata ar fi inconjurat Bixadul si ar fi inceput o ancheta foarte amanuntita asupra acestui eveniment. In urma anchetei, li s-ar fi interzis locuitorilor, categoric si fara echivoc, sub juramant ori semnatura, sa mai aminteasca, sau sa mai vorbeasca de cele intamplate acolo. Calin N. Turcu spune foarte bine ca: “Se pare ca si in acest domeniu atat de sensibil, al fenomenologiei OZN din Romania, departamentul dezinformarii publice si cenzura oficiala isi faceau din plin datoria.”
Cand a trecut prin judet, Calin N. Turcu, a luat de pe traseu, pe un tanar ungur care avea ca destinatie Bixadul. Au vorbit o buna bucata de drum, tanarul fiind foarte comunicativ, insa cand l-a intrebat ce s-a intamplat in localitatea lui, ce este cu povestea cu OZN-ul si fiintele stranii venite din cer, acesta brusc nu a mai stiut sa vorbeasca romana si a devenit tacut si rigid. Calin N. Turcu mai spune: “Era evident ca nu voia si nu trebuia sa-mi raspunda. Vizibil inspaimantat, nerabdator sa ajunga mai repede si sa coboare la destinatie, intrebarile mele il deranjasera profund. In ochii lui am trecut probabil drept un fel de oficial care incearca sa il traga de limba, sa il testeze daca e in stare sa pastreze un “secret”.”
“Oamenii in negru” au intervenit si in cazurile ceva mai cunoscute, cum ar fi cazul Valea Plopului, unde a aterizat un OZN, caz pe care il voi prezenta in viitor. Aici, la scurt timp dupa eveniment, la jumatatea lunii septembrie 1972, cand “faima” cazului crescuse, si-a facut aparitia, la marginea satului, un barbat necunoscut. Acesta avea un aer sobru, era imbracat in haine de culoare inchisa, purta o palarie cu boruri largi si avea o geanta voluminoasa. A intrebat mai intai de “locul aterizarii” dupa care a fost condus acolo de un copil si lasat singur. Nimeni nu stie ce a facut acolo, nimeni nu l-a vazut plecand. Este foarte posibil sa fi fost facute o serie de fotografii, calitativ superioare fata de cele facute de Calin N. Turcu si investigatori in decembrie 1972.
Seful postului de militie din comuna Posesti, dupa ce s-a deplasat la fata locului, a trebuit sa participle la o sedinta cu toti sefii de post din judet. Aici el a fost luat la o parte de cativa ofiteri care, “timp de patru ore”, l-au luat la intrebari asupra celor petrecute in zona lui. Interogatoriului foarte amanuntit avea sa ii urmeze o singura concluzie: la Valea Plopului nu s-a intamplat nimic deosebit, iar el sa isi vada in continuare linistit de indatoririle si treburile lui. La una din sedintele Cercului Stintific OZN a venit un tanar pe care nimeni nu il cunostea si care pretindea ca ar fi vazut niste fotografii cu mult mai clare decat cele pe care le aveau in posesie membrii. Stirea i-a uimit pe toti atat de tare incat nimeni nu s-a gandit sa il intrebe unde a vazut aceste fotografii, ce stie in plus si mai ales cine este el. Nimeni nu i-a observat disparitia, iar aceasta neglijenta avea sa ii coste. Individul nu a mai aparut si toata povestea avea sa ii incurce si mai tare.
Cand un an mai tarziu, in 1973, Calin N. Turcu avea sa revada fisa postului in care era consemnata deplasarea sefului de post la Valea Plopului, avea sa constate cu stupoare ca fisa respectiva lipsea.
Dupa cum am spus, Calin N. Turcu a facut un film fotografic alb-negru in decembrie 1972 la “locul aterizarii”, film care a disparut. Nimeni nu a putut sa ii spuna ce s-a intamplat cu filmul in cauza.
Singurul martor ocular al aterizarii OZN-ului la Valea Plopului a fost paznicul de noapte Vasile Carabus, un om care ere tipul taranului viguros si sanatos. Cu toate ca la inceput parea entuziast in a descrie ce s-a intamplat, cu timpul a devenit tacut. Dupa cum spune si Calin N. Turcu, Vasile Carabus nu a spus tot ce stie. A murit zece ani mai tarziu dupa ce si-a ratacit mintile, ducand cu el secrete care probabil nu se vor mai afla niciodata. Sa-l fi amenintat cineva, interzicandu-i sa mai vorbeasca despre OZN-ul pe care il vazuse intr-o noapte din septembrie 1972?
In legatura cu acest caz mai adaug inca o intamplare pe care a avut-o maestrul Calin N. Turcu:
“Intr-o buna zi – cred ca era pe la inceputul verii lui 1973 – in curte mi-au intrat doi indivizi, tineri, eleganti si foarte politicosi. Discutia a avut loc cam la jumatatea aleii de piatra ce duce de la poarta spre casa: Buna ziua! Sunteti profesorul Turcu? Va sfatuim sa incetati orice fel de cercetare legata de Valea Plopului si sa nu va mai duceti acolo. Buna ziua! Mi-au intors spatele, au iesit linistiti din curte, s-au urcat in masina si au plecat... “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu