joi, 26 august 2010

Fenomenul OZN in Romania – IIIConform mesajului descifrat de Izsaky, cu circa 4000 de ani in urma, o civilizatie avansata din
Cosmos a luat contact cu Terra si a lasat aici un fel de “capsula a timpului”. Aceasta s-ar afla in Egipt, sub o constructie numita de Izsaky – Keoaspiron – unde se afla sase coridoare subterane care contin marturiile unei stravechi si avansate civilizatii cosmice. Dupa maestrul Calin N. Turcu, Keoaspironul ar putea fi Marea Piramida, iar menirea ei ar fi aceea de a aduce un mesaj de intelepciune si intelegere, care nu va putea fi descifrat numai atunci cand umanitatea va fi ajuns la un nivel corespunzator de maturitate. Daca asa stau lucrurile, Marea Piramida este departe de a-si fi dezvaluit toate secretele.
Acest mesaj este de asemenea si un avertisment si o invitatie de a lua legatura cu extraterestri. Legatura nu se va face prin radiotelescoape, ci cu totul altfel. Se va face intr-un mod pasnic si benefic pentru civilizatia pamanteana. Odata ce va fi descoperita “capsula timpului” si vor fi urmate sfaturile care se gasesc acolo, civilizatia pamanteana va putea sa isi resolve o mare parte a problemelor cu care se confrunta. Suntem avertizati sa incetam orice fel de conflicte armate, acestea stand la baza lipsei reale de progres a pamantenilor de astazi.
“Semnul de chemare” a unei civilizatii avansate este, dupa mesajul descifrat de Izsaky, identic cu cel aflat pe documentele UMMO si pe partea inferioara a obiectului de la San Jose de Valderas.
Fiind convins de importanta descoperirii sale, Izsaky se adreseaza surselor oficiale, editurilor si publicatiilor, insa niciodata scrisorile sale nu ajung la destinatie si ajung pe mana cenzurii vremii. Mai mult, primeste o scrisoare prin care este sfatuit ca, daca tot considera ca au venit OZN-urile, nu ar strica sa inceapa sa isi trateze bolile de care “in mod sigur” sufera.
Izsaky doreste sa isi publice cartea, insa de fiecare data este respins.
In cursul anului 1974, este semnalata o crestere a observatiilor OZN in nordul tarii, in perioada cuprinsa intre sfarsitul lunii mai si inceputul lunii iunie, numarul persoanelor care vorbeau despre prezenta diurna sau nocturna a unor obiecte stranii pe cer crescand considerabil.
Vazand ca nu este luat in seama, Izsaky G. Laszlo decide sa cheme singur OZN-urile, folosind “semnul de chemare”. II vorbeste despre aceasta unui prieten, Tamas Gabor. Acestora li se alatura inca vreo cativa cunoscuti. Impreuna decid sa i-a legatura cu Radu Jurca, inginer silvic, care pus in tema, este de accord sa ii ajute.
Astfel, ei gasesc un teren forestier. La data de 29 mai 1994, deasupra orasului Baia Mare au aparut OZN-uri. Grupul lui Izsaky a fost alertat, insa au ajuns prea tarziu, avand parte doar de descrierile numerosilor martori. La fel s-a intamplat si in data de 2 iunie. Acesta este momentul in care inginerul Radu Jurca ii ajuta pe Izsaky si grupul lui sa marcheze pe un teren de 600 m, “semnul de chemare”. S-au folosit de rumegus si de zgura si erau convinsi ca,fiind observat de la mare altitudine, va atrage OZN-urile.
Izsaky povesteste ca veneau in fiecare zi dimineata si plecau seara. Locul era cam la 60 km si erau nevoiti sa vina zilnic cu autobuzul. In data de 6 iunie a venit un OZN dinspre Baia Mare si se indrepta in graba spre stanca. A vazut semnul, deoarece si-a schimbat directia, a inceput sa zboare in spirala in sus si in jos deasupra lui, dupa care s-a indreptat spre locul de unde a venit. Nu s-a mai intors in ziua acea, iar Izsaky si grupul au ramas dezamagiti.
In data de 7 iunie, ziua urmatoare, povesteste Izsaky, pe la orele 13:00, s-a intors. A zburat pe deasupra semnului, dupa care a coborat. Ei se aflau la vreo 4 km departare, dar acolo se gaseau doua colege de a lor, un prieten si 3-4 muncitori. Cand au ajuns, toti erau stransi in jurul OZN-ului. S-au apropiat in cerc cam la 15 m de OZN-ul care avea un diametru de 4 m. Cand s-au deschis “ferestrele” OZN-ului, a urmat o asteptare in liniste, Izsaky si ceilalti stabilind de la inceput sa nu faca nici o larma. S-a deschis, apoi, usa si din interior se auzea glas omenesc si raspandea o lumina albastruie. In usa a aparut unul din calatorii navei si a privit peste multime. Izsaky i-a facut semn sa coboare, iar acesta s-a intors si a vorbit cu cineva in spate si a pasit afara.
Voi da, in continuare, o parte a relatarii lui Izsaky:
“A facut cativa pasi, apoi s-a oprit facand semn cu mainile, asa cum ar zbura. Ne-a spus ceva cu glas tare. Avea un glas placut, iar vorbirea lui semana cu limba greaca. Din masa de oameni s-a desprins Tamas Gabor, a facut cativa pasi spre el si i-a vorbit in romaneste si in ungureste. Apoi un alt om I s-a adresat in ruseste si in ucraineana. Tot atunci, din nava spatiala a aparut un alt musafir cosmic. Tinea in maini o cutie nichelata.”
Cercul s-a strans in jurul navei. Izsaky spune ca au putut observa bine cu toti ca erau ca oamenii. “Aveau circa 1.70 m inaltime, pielea roza, parul blond, scurt. Imbracamintea era formata dintr-un fel de combinezon pe corp, gri-albastru fosforescent, cu cordon si manusi, iar pe spate aveau inscriprionat cu negru semnul cunoscut. Nu purtau casca de protectie. Din aceasta ar putea rezulta ca si in alte parti exista o atmosfera asemanatoare cu a noastra. Pe cap purtau o mica tichie de culoare roz, asemeni Papei. Mi s-a parut ca unul ar fi putut sa fie femeie, fiindca fata de celalalt era mai scund. Unul dintre ei tinea in mana o cutie cilindrica si raspandea in jurul OZN-ului ceva asemanator orezului, in timp ce al doilea examina cu atentie “semnul de chemare” pe care il facusem noi.”
“Cel care tinea in maini cutia nichelata, prevazuta cu o incuietoare, a facut cativa pasi, s-a aplecat si a pus cutia pe pamant. Tamas Gabor a fost acela care s-a dus si a ridicat cutia.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu