vineri, 2 iulie 2010

Primii pasi spre Infinit...

In primul rand – Bine ati venit pe blog! – impreuna vom incerca sa cautam esenta fenomenelor paranormale, a enigmelor si misterelor care au fascinat mintea umana dintotdeauna. Voi incerca sa postez cat mai des cu putinta, daca se poate zilnic, noutati si lucruri cu adevarat incredibile, din breasla fenomenelor ufologiei si a paranormalului, ezoterismului si spiritualitatii, impreuna cu recomandari de carti, filme si muzica in legatura cu tema respectiva. Am sa prezint informatia intr-o maniera cat mai accesibila tuturor, comica si care sa starneasca curiozitatea chiar si in cei mai sceptici oameni.
Ca sa fac o mica introducere in subiect, voi incepe cu o scurta si cuprinzatoare descriere a lui Charles Berlitz, care spune: “Fascinatia pe care o exercita misterul asupra mintii omenesti se afla la originea imbogatirii cunostintelor noastre despre lumea care ne inconjoara si a dezvoltarii stintei moderne.” Cu alte cuvinte dorinta de a descoperi ne impinge fara drept de apel spre dorinta de a descifra cele mai vechi enigme.
Ufologia se ocupa cu studiul obiectelor zburatoare neidentificate, extraterestre sau pamantene, care au aparut in decursul anilor. Intalnirile de diferite grade si rapirile, sunt doar cateva din componentele acestei stiinte, care a dat nastere celei mai mari calatori a imaginatiei omului modern. Un subiect foarte interesant si foarte complex, care merita toata atentia pe care o voi pune in practica in acest blog.
Fenomenele paranormale apar inca de la primele asezari umane pe Terra, de la sosirea zeilor din alte lumi, un subiect extreme de interesant pe care il voi prezenta – ipoteza paleoastronautica - cercetata de Erich von Daniken, Robert Charroux si alti pasionati.
Deasemenea, Teoria Conspiratiei si aparitiile Men in Black isi au locul in acest blog, musamalizarea adevarului prin metode drastice, martori care sustin ca au vazut asa numitii Oameni in Negru care apar cand este nevoie si dispar apoi in negura noptii.
Si multe altele care ne vor purta la marginea dintre posibil si imposibil si care, sper, va vor intriga si pasiona, sau macar va vor da niste raspunsuri la unele intrebari, din multele care preocupa mintea umana.
Asa ca sa ne lasam purtati spre Esenta Infinitului…
Pe Curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu